Jak co nejlépe připravit nemovitost k prodeji?

Plánujete prodat byt nebo dům a chcete, aby Vaše nabídka byla co nejatraktivnější? Čtěte dál a dozvíte se pár užitečných tipů, jak na to a také jakou roli v tom hrajeme my.

Uklidit

Uklizená nemovitost je základ. A to nejen během prohlídky případného zájemce, ale i na fotkách by měly prostory vypadat ideálně. Je dobré si dát záležet. Oku potenciálního kupce neujde žádná nedokonalost.

Vystěhovat

Nejlépe všechno vystěhovat. Stejně jako nepořádek, tak ani starý ošoupaný nábytek není tím nejlepším lákadlem. Prázdné prostory se taky zdají být podstatně větší a lépe umožňují kupci představit si, jak by si dům či byt zařídil sám.

Vymalovat

Ano, i vymalovat je potřeba. Všichni to určitě známe, odsune se skříň a objeví se zcela jiný odstín barvy nebo čmáranice dětí, které místo papíru použily stěnu. Zaujal by Vás takový „barevný“ dům? Nás určitě ne.

Opravit

Zasádrovat dírky po hřebících a obité hrany stěn. Připevnit odpadlou lištu a uvolněný práh. I takové malé opravy dokážou úplně změnit vzhled prostorů.

Nadekorovat

Dekorace jsou klíčem k úspěchu při prodeji Vaší nemovitosti, ale často mohou být časově i finančně náročné. Pokud si nejste jisti, zda víte, jak správně nadekorovat Vaši nemovitost, rádi pomůžeme. Jako realitní agentura se nezabýváme pouze hledáním prodejců a kupců. Víme, že se přípravy nesmí podcenit a také jak nemovitost připravit, aby se prodala co nejlépe. Uklidíme, vyneseme nepotřebný nábytek a za pomocí interiérového designera vyladíme její vzhled na tu nejvyšší úroveň. Pak dorazíme s fotoaparátem a vše kvalitně zdokumentujeme. Taková to nemovitost je skvěle připravená k inzerci. Chcete vědět jak vše proběhne? Napište nám na Messengeru!

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?