Novinky na realitním trhu

Přečtěte si

Jaké jsou aktuální trendy v oblasti nemovitostí? To se dozvíte právě tady. Teď už vám žádná zpráva z trhu s bydlením neunikne

  • Jak poznat stavební pozemek pro stavbu domu?

    Označení stavební pozemek v inzerci ještě nemusí znamenat, že se o pozemek určený k umístění stavby skutečně jedná. Před koupí pozemku, na kterém máte v plánu stavět, se vyplatí navštívit několik informačních zdrojů a potřebné údaje si pečlivě ověřit.

    : Jak poznat stavební pozemek pro stavbu domu?
  • Návod na rozdělení pozemku krok za krokem

    Rozdělení většího pozemku na menší části je časově i administrativně náročné. Podstoupit jeho rizika se však vyplatí, zejména u investičních pozemků, jejichž následným prodejem své vložené finance zajímavě zúročíte. Přinášíme kompletní návod, jak Váš pozemek rozdělit.

    : Návod na rozdělení pozemku krok za krokem
  • Provize realitní kanceláře (provize RK) – kolik to je a kdo ji platí?

    A především za co? Jak poznáte, že se Vás realitka nesnaží ošidit a naúčtovat si přehnaně vysokou provizi? Provize a odměny realitek přehledně a jasně:

    : Provize realitní kanceláře (provize RK) – kolik to je a kdo ji platí?
  • Realitní marketing 2020 – jak inzerovat a prodat nemovitost

    Líbivá hesla stylu „Inzerujeme na 40 realitních portálech“ už dávno nestačí k tomu, aby člověk prodal nemovitost. Pokud chcete prodat za co nejvíce nebo co možná nejrychleji, pak existuje jen jediná cesta: Oslovit co nejvíce RELEVANTNÍCH zájemců! Jak na to?

    : Realitní marketing 2020 – jak inzerovat a prodat nemovitost
  • Je Vaše nájemné ve správné výši?

    Jaká je správná výše nájemného pro Váš byt? A jak ji stanovit? Víte, jaké faktory ovlivňují to, za kolik se byt pronajímá? Všechny tyto otázky zodpovíme v dnešním článku.

    : Je Vaše nájemné ve správné výši?
  • Jak si vybrat nájemníka, se kterým nebudou žádné problémy?

    Rozhodli jste se pronajmout svůj byt a hledáte toho nejlepšího nájemníka? Na co byste si měli dát pozor a co vše si zjistit, než někomu předáte klíčky k Vaší nemovitosti?

    : Jak si vybrat nájemníka, se kterým nebudou žádné problémy?
  • Mohu se vyhnout dani z nabytí nemovitých věcí?

    Asi nejnenáviděnější daň v České republice. Dokáže zaručeně rozzuřit každého, kdo nakupuje nemovitost. Aby také ne – daníme již několikrát zdaněné peníze. Jaké existují cesty, jak se dani z nabytí vyhnout? Pojďme se na ně podívat!

    : Mohu se vyhnout dani z nabytí nemovitých věcí?
  • Radim Kučera – můj osobní příběh

    Jsem CEO & CO-FOUNDER Realitní agentury R21 a Investiční realitní makléř. Pomáhám klientům investovat do nemovitostí a připravuji vlastní developerský projekt. Jak jsem se dostal právě do této role? Přečtěte si můj příběh!

    : Radim Kučera – můj osobní příběh
  • Jak se poprat s daní z nemovitých věcí?

    Každoroční povinnost všech majitelů nemovitostí, ale také nová povinnost pro každého, kdo si v loňském roce nějakou další nemovitost pořídil. Jak na ni?

    : Jak se poprat s daní z nemovitých věcí?

Máte zájem o naše služby? Zavolejte nám.

 +420 737 963 757