Novinky na realitním trhu

Přečtěte si

Jaké jsou aktuální trendy v oblasti nemovitostí? To se dozvíte právě tady. Teď už vám žádná zpráva z trhu s bydlením neunikne

  • Jak vybrat nejlepší realitní kancelář?

    Chcete prodat nebo koupit dům či byt a rádi byste k tomu využili služeb realitní kanceláře? Ale která je ta pravá? Podle čeho se rozhodnout, komu svou nemovitost svěřit? Čtěte dál! Sepsali jsme pro Vás pár užitečných tipů a rad, dle čeho se rozhodovat a vybrat tak tu nejlepší realitní kancelář.

    : Jak vybrat nejlepší realitní kancelář?
  • Dokáže styl bydlení prozradit Váš charakter?

    Možná se Vám to bude zdát příliš, ale něco pravdy na tom určitě bude. Každý si přece zařizuje byt, dům či pokoj podle vlastního životního stylu, a tak na sebe dokáže „napráskat“ i to, co by si raději nechal pro sebe.

    : Dokáže styl bydlení prozradit Váš charakter?
  • Šetřit na bydlení nebo si vzít hypotéku?

    Řada mladých lidí řeší otázku, zda zůstat v nájmu nebo si pořídit vlastní bydlení na hypotéku? Která varianta je vlastně výhodnější a na co si dát pozor?

    : Šetřit na bydlení nebo si vzít hypotéku?
  • Družstevní byty – co a jak? (2. část)

    V minulém článku jsme si zhruba naznačili, jak to vůbec s družstevními byty je. Kdo je jejich majitel a v jakém vztahu je s nájemci. V čem je jiný proces koupě/prodeje družstevního bytu a bytu v osobním vlastnictví. A také, která varianta je výhodnější. Dnes budeme pokračovat a řekneme si pár dalších užitečných informací.

    : Družstevní byty – co a jak? (2. část)
  • Propad cen nemovitostí v roce 2008

    Co se stalo na realitním trhu v roce 2008 a jaké příležitosti to investorům přineslo? Pokud se můžeeme o investování do nemovitostí někde učit, pak je to jednoznačně v období krize, která odstartovala v roce 2008. Jak se připravit na tu další?

    : Propad cen nemovitostí v roce 2008
  • Jak prodat byt s hypotékou? Máme pro Vás jednoduchý návod

    Chcete prodat byt, který Vám přestal vyhovovat a máte ho stále zatížen hypotékou? Kdy je nejvýhodnější splatit úvěr předčasně a kolik si banka může za předčasné splacení účtovat? Společně si projdeme odpovědi na tyto otázky.

    : Jak prodat byt s hypotékou? Máme pro Vás jednoduchý návod
  • Jak na nudné zdi pokoje? OMBRE WALL!

    Hádáte se doma, jakou barvou vymalujete, a nikdo nechce ustoupit? Nebo sami máte několik favoritů a nemůžete se rozhodnout? Máme pro Vás řešení – OMBRE WALL („ombre stěna“)! Ano, čtete správně. Nejen vlasy si můžeme obarvit ombre stylem, ale i stěny lze vymalovat podobným způsobem.

    : Jak na nudné zdi pokoje? OMBRE WALL!
  • Jak se cítit dobře i v práci?

    Zaměstnanec, který se cítí dobře, odvádí lepší práci. To není žádné tajemství. Jak ale můžeme pomoci tomu, abychom se vážně cítili pohodlně a dokázali se tak lépe soustředit na plnění úkolů?

    : Jak se cítit dobře i v práci?
  • Samostatná šatna? Proč ne!

    Šatní skříň nejde zavřít a oblečení se už nikam jinam nevejde? Pokud doma máte nevyužitý pokoj, máme pro Vás jednoduché řešení… Proměňte ho na šatnu!

    : Samostatná šatna? Proč ne!

Máte zájem o naše služby? Zavolejte nám.

 +420 737 963 757