Co s nevyužitou zahradou?

Vlastníte rodinný dům a k němu přilehlou velkou zahradu? Nebo se chystáte takovou nemovitost koupit? Nechcete ale zahradu jen tak ponechat svému osudu? Přinášíme Vám pár tipů, jak prostor využit a zároveň i zkrášlit.

Záhonky, skalka, ovocné keře,…

Baví Vás zahradničení? Pokud ano, jasnou volbou je využít část zahrady a vysázet ovocné keříky či stromy, květiny nebo vykopat záhonky a zasadit zeleninu. Nejen, že u práce v zahradě „vypnete“, ale v létě si budete dopřávat čerstvou zeleninu a ovoce, a obývací pokoj budete moct vyzdobit krásnými květinami.

Altánek

Pokud se bojíte, že se stěhováním na vesnici nebo okraj města ztratíte možnost setkat se s přáteli, pletete se! Posezení v altánku o teplých letních večerech je mnohem lepší než schůzka v přeplněné městské hospodě. A pokud Vám nevadí trochu se přivléct, posezení během chladnějších jarních či podzimních večerů má také své nenahraditelné kouzlo.

Hřiště pro děti

V dnešní době, kdy většina děti tráví celé dny u počítače či na mobilu, není lepší nápad než postavit svým ratolestem na zahradě hřiště. Pískoviště, houpačky, skluzavka, průlezky nebo klidně i trampolína. Po tom ve skrytu duše touží snad každé dítě! Přidejte domek na stromě a o prázdninách máte o zábavu postaráno.

Bazén

Jedná se sice o větší investici ale pro ty, kteří na cachtání ve vodě nedají dopustit, určitě nebude marná. Bazén si rozhodně oblíbí jak děti, tak i dospělí. A nebude ani překvapením, když Vás přátelé budou během léta stále častěji navštěvovat.

 

Inspirovali jsme Vás? A co speciálního máte na zahradě Vy?

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?