Jak se cítit dobře i v práci?

Zaměstnanec, který se cítí dobře, odvádí lepší práci. To není žádné tajemství. Jak ale můžeme pomoci tomu, abychom se vážně cítili pohodlně a dokázali se tak lépe soustředit na plnění úkolů?

Rostliny

V přírodě si dokážeme odpočinout a oprostit se od všech problémů. V kanceláři je to většinou naopak. Nicméně každá, i ta nejmenší živá rostlinka, dokáže zvednout náladu. Ideální jsou květiny, které nevyžadují velkou péči. Sukulenty, datlovníky nebo palmy nevyžadují mnoho, ani nejsou náročné na světlo, a navíc napomáhají čistit vzduch.

Termohrnek

Není nic horšího než studená káva nebo čaj během hektického dne. Určitě se vyplatí pořídit si jednoho takového pomocníka, který udrží nápoj teplý až několik hodin. A neustálé běhání do kuchyňky nás pak nevyrušuje.

Polštář

Ne každému vyhovuje celodenní sezení na kancelářské židli. Bolest zad znemožňuje soustředění se na práci. Proto je Ideální pořídit si obyčejný polštář či polštář z paměťové pěny nebo třeba malý rehabilitační míč za záda.

Barvy

Určitě by se nám měla líbit barva v místnosti. To ale není jediný pohled na věc. Každá barva má na člověka jiný vliv. Například taková světle oranžová barva je energická barva, která dokáže člověka povzbudit, nebo olivová barva zase pomůže se více soustředit na práci.

Světlo

Ideálně je denní světlo. Pokud ale nemáte štěstí na dobře situovanou kancelář, je třeba si pořídit dobré osvětlení. Přirozené a umístěné tak, abyste si nestínili. A především také tiché světlo, protože lampa, která nám bzučí nad hlavou, určitě ke koncentraci nepřispívá.

Čím si zpříjemňujete kancelář Vy? A bez čeho se neobejdete? Co Vám zaručeně zlepší náladu a namotivuje Vás?

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?