Proč pracovat v R 21?

Zajímá Vás, čím je práce v realitní agentuře R 21 výjimečná? Čtěte dál! Přiblížíme Vám ty nejzajímavější aspekty naší práce. A pokud bychom Vás zaujali, neváhejte nás oslovit! Možná právě Vy nám můžete pomoci posunout se ještě o krok dál.

Máme zkušenosti

Na realitním trhu patříme k těm mladším. To ale nic neubírá na kvalitě naší práce! Ba naopak. Jsme díky tomu hodně flexibilní a dokážeme se rychle přizpůsobovat, ať už specifickým potřebám našich klientů nebo neustále se měnícím podmínkám na trhu. Lecco jsme už zažili a jen máloco nás skutečně překvapí. Jsme ti, co hledají výzvy, co nedělají každý den to stejné. S námi se určitě nikdo nudit nebude!

 

Neustále se vzděláváme

Snad v každé profesi je potřeba se neustále vzdělávat. Ani obor realit není výjimkou. Naše pracovníky v tom podporujeme a zároveň jim dennodenně snažíme co nejvíce předat i my sami. Samozřejmě, nezapomínáme ani sami na sebe.

 

Využíváme moderní technologie

Ač by se využití moderních technologií mohlo zdát v dnešní době již samozřejmostí v každém oboru, v realitách tomu tak zatím není. Ale my si na ně potrpíme! A v rámci prezentace nabízených nemovitostí na ně nedáme dopustit. Profesionální fotografie, videa, záběry z dronu, matterporty… To vše využíváme! Naším klientům tak dokážeme nemovitosti prezentovat jedinečným způsobem a zároveň i my máme možnost vyzkoušet si něco nového, co na první pohled do naší práce příliš nezapadá.

Jednáme týmově

Nestavíme na individualismu, nesoutěžíme mezi sebou a ani nezatajujeme osvědčené prodejní strategie před svými kolegy. Jsme malá rodinná firma, která táhne za jeden provaz! Jednáme jako tým, navzájem si pomáháme, inspirujeme se a těšíme se z úspěchů svých „spoluhráčů“.

 

Pracujeme v příjemném prostředí

Začínali jsme na koleni ve sdílených prostorech. Teď již pracujeme v útulných vlastních kancelářích v Tišnově. V klidném prostředí pro práci a zároveň s možností společně trávit čas s partou super inspirativních lidí.

Co víc dodat? Snad jen pozvání na kávu k nám do Tišnova!

Pokud Vám tato krátká charakteristika práce v R 21 zní lákavě, jako na míru šitá právě pro Vás, neváhejte nás kontaktovat! Rádi Vás poznáme.

A nezapomeňte sledovat naše sociální sítě! Budete mít nejen přehled o aktuální situaci na trhu s nemovitostmi, ale také nahlédnete do zákulisí naší práce.

Telefon | E-mail | Facebook | Instagram

 

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?