Novinky na realitním trhu

Přečtěte si

Jaké jsou aktuální trendy v oblasti nemovitostí? To se dozvíte právě tady. Teď už vám žádná zpráva z trhu s bydlením neunikne

  • Naše tipy a triky – pronájem bytu s R21

    Přinášíme 8 zajímavých tipů, které Vám jako pronajímateli usnadní práci. Čtěte dál!

    : Naše tipy a triky – pronájem bytu s R21
  • Koupě družstevního bytu

    Existují důvody, proč si koupit družstevní byt? Respektive proč kupovat byt ve vlastnictví družstevním namísto bytu ve vlastnictví osobním? Pár se jich najde. V tomto článku si je přiblížíme a také si řekneme, na co si obzvláště dát pozor u koupě družstevního bytu.

    : Koupě družstevního bytu
  • Jak koupit byt?

    Na začátek si musíme stanovit, za jakým účelem byt kupujeme. Chceme v něm sami bydlet nebo jej naopak pronajímat? Řekněme, že hledáme byt pro vlastní bydlení, splňující všechny naše představy, který nás ničím nepřekvapí. Jak tedy postupovat? Co je základem a na co si dát pozor? Dozvíte se v tomto článku!

    : Jak koupit byt?
  • Jak nejlépe prodat byt?

    Co znamená nejlépe prodat byt? Je to co nejrychleji? Nebo za co nejvyšší cenu? Na co si dát pozor, pokud chcete byt prodat rychle, a jak můžete dosáhnout co nejvyšší ceny – dozvíte se níže!

    : Jak nejlépe prodat byt?
  • Prodej bytu s hypotékou – co je dobré vědět?

    Život nás často nutí změnit plány a není tomu jinak ani v případě nemovitostí. Běžně se tak setkáváme s prodejem bytů, které majitelé koupili na hypotéku s vidinou dlouhodobého bydlení, ale dnes je potřebují/chtějí prodat. Řekněme si tedy, jak postupovat v takovéto situaci a s jakými řešeními se můžeme setkat.

    : Prodej bytu s hypotékou – co je dobré vědět?
  • Prodej pozemku – jak na něj?

    Chystáte se prodat pozemek? My doporučujeme svěřit vše zkušené realitní agentuře. Pokud však přece jen chcete prodej uskutečnit vlastními silami, poradíme Vám, jak na to. Na co se zaměřit a co je potřeba zkontrolovat, než pozemek nabídnete, se dozvíte v tomto článku!

    : Prodej pozemku – jak na něj?
  • Prodat nebo pronajmout družstevní byt?

    S otázkou, zda družstevní byt prodat či pronajmout, se zpravidla setkáme v případě, že byt zdědíme, dostaneme nebo v situaci, kdy zvažujeme jeho koupi. Jsou ale vždy obě tyto varianty možné? Jaké aspekty je nutno zvážit? A jak je to se samotným financováním družstevního bytu? O tom všem v tomto článku!

    : Prodat nebo pronajmout družstevní byt?
  • Co je PENB a kdy jej potřebuji?

    Můžeme říci, že PENB čili průkaz energetické náročnosti budovy je certifikátem, který udává, kolik energie daná budova ročně spotřebuje (na vytápění, chlazení, větrání, úpravu vlhkosti vzduchu, přípravu teplé vody nebo osvětlení). Kdy je potřeba tento dokument předložit? A jaké mohou být následky, pokud tak neučiníme? Vše se dozvíte v tomto článku!

    : Co je PENB a kdy jej potřebuji?
  • Jak prodat nemovitost a neplatit daň z příjmů?

    Prodat nemovitost se většinou nerozhodneme ze dne na den. Předchází tomu zvažování různých „pro“ a „proti“. Jedním z argumentů může být i nutnost zaplacení daně z příjmů. Lze se tomuto poplatku vyhnout? Jaké jsou podmínky pro osvobození od daně z příjmů? A jak jej ovlivňuje doba vlastnění nemovitosti? To vše zodpovíme v tomto článku. Čtěte dál!

    : Jak prodat nemovitost a neplatit daň z příjmů?

Máte zájem o naše služby? Zavolejte nám.

 +420 737 963 757