Novinky na realitním trhu

Přečtěte si

Jaké jsou aktuální trendy v oblasti nemovitostí? To se dozvíte právě tady. Teď už vám žádná zpráva z trhu s bydlením neunikne

  • Jak přivést nudný balkon k životu?

    Je součástí Vašeho bytu či domu také balkon? Rádi byste ho využili i jinak než jako skladiště a místo ke kouření? Jako první, asi každého napadne přetvořit balkon na malou zahrádku. Přinášíme proto pár nápadů, jak balkon zútulnit a přivést k životu.

    : Jak přivést nudný balkon k životu?
  • Barvy a jak na ně

    Plánujete malovat nebo zařizovat byt/dům a vybíráte vhodné barvy? Jedná se o velmi subjektivní záležitost. Každý má jiný vkus a na každého působí konkrétní barva jinak. Podívejme se na základní barvy, a to jak co nejlépe je využít.

    : Barvy a jak na ně
  • Krb jako garance teplého domova

    S oblibou mluvíme o „teple domova“, na druhou stranu si však pořád stěžujeme, že nám je doma zima. Ano, sice jde o dva významově různá spojení, ale nešlo by zařídit, aby náš domov byl skutečně i pocitově teplý? Jistě, že šlo! Můžeme například vyzkoušet topení krbem.

    : Krb jako garance teplého domova
  • Minimalismus v bydlení

    Poslední dobou je minimalismus v designu interiérů stále větší trend. Čisté linie, jemné barvy, minimum doplňků, zkrátka jen ten nejdůležitější nábytek. Ideální pro dnešní rychlý životní styl.

    : Minimalismus v bydlení
  • Jak si poradit s malým bytem?

    Stěhujete se do malého městského bytu a nevíte, jak si ho co nejútulněji zařídit? A jak se má na tak malý prostor vejít kuchyň, ložnice i obývák? Přečtěte si pár rad a tipů, jak to zvládnout co nejlépe.

    : Jak si poradit s malým bytem?
  • Byt? Dům? Anebo lodní kontejner?

    Většina lodních kontejnerů je vyřazena hned po první plavbě. Proč je opětovně nevyužít, i když k zcela jiným účelům?

    : Byt? Dům? Anebo lodní kontejner?
  • Žádnou realitku! Ten byt se pronajme sám!

    Pronajímáte byt a nechcete využívat služby realitky? Nejste sami. Tuto větu slýchávám v posledních týdnech velmi často. Pokaždé vypadá trošku jinak, slova jsou zvolená různě, ale obsah je vždy stejný. Nechci platit za služby, které nepotřebuji. Pronajmout byt není žádný kumšt. Je? Není?

    : Žádnou realitku! Ten byt se pronajme sám!
  • 1 INVESTIČNÍ NEMOVITOSTI – VYPLATÍ SE NÁJEMNÍ BYTY?

    Chcete investovat do nemovitostí? Podívejte se, jestli se v České republice taková investice vyplatí! První video ze série o investování do nemovitostí. Situace na realitním trhu a možnosti investic do nemovitostí.

    : 1 INVESTIČNÍ NEMOVITOSTI – VYPLATÍ SE NÁJEMNÍ BYTY?
  • Jak co nejlépe připravit nemovitost k prodeji?

    Plánujete prodat byt nebo dům a chcete, aby Vaše nabídka byla co nejatraktivnější? Čtěte dál a dozvíte se pár užitečných tipů, jak na to a také jakou roli v tom hrajeme my.

    : Jak co nejlépe připravit nemovitost k prodeji?

Máte zájem o naše služby? Zavolejte nám.

 +420 737 963 757