10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

1. R21 – realitní agentura s komplexním servisem.

Jsme realitní agentura 21. století. Ať už nemovitost hledáte či nabízíte, od nás můžete očekávat kompletní realitní služby od A do Z. Připravíme, nafotíme, odprezentujeme, prodáme či pronajmeme. To vše dle Vašich představ a požadavků, co nejrychleji a za co nejlepší cenu. Provedeme Vás celým procesem, připravíme atraktivní prezentaci Vaší nemovitosti včetně veškerých podkladů a materiálů pro zájemce a investory, převezmeme a naplánujeme agendu osobních prohlídek, zajistíme právní a další servis. Nemusíte se o nic starat, my se postaráme za Vás.

2. Od realitní agentury R21 můžete čekat pouze profesionální jednání.

Vše, co v R21 děláme, děláme na 100 %. Jsme zodpovědní, spolehliví, precizní. Jsme profesionálové, podle toho se i chováme – rozhodně od nás nečekejte kličky a poznámky pod čarou. Ve vztahu k našim klientům jednáme vždy na rovinu a fér.

3. Partnerství s realitní agenturou – nemožné? Právě naopak!

S našimi klienty si budujeme dlouhodobé vztahy na bázi partnerství. Záleží nám na tom, aby věděli, že se na nás mohou kdykoliv obrátit, s čímkoliv. Ať už tedy rekonstruujete, sháníte dodavatele či řemeslníky, potřebujete právní, daňové poradenství, jsme tu pro Vás. Spolupracujeme s těmi nejlepšími profesionály v oboru.

4. V realitní agentuře R21 připravíme profesionální prezentaci Vaší nemovitostí.

Kvalitní a dobře provedená prezentace nemovitosti je základním předpokladem úspěchu na realitním trhu. Projdeme s Vámi Vaši nemovitost a navrhneme ideální řešení a formy prezentace.  
Víte, jak funguje láska na první pohled? Tak nějak fungují kvalitně provedené fotografie na případné zájemce o nemovitost. Jen ty totiž dokážou zaujmout, přitáhnout pozornost a pobídnout k dalšímu studiu inzerátu nemovitosti. Spousta lidí si myslí, že nafotit nemovitost zvládnou sami. Věřte, že správný úhel, nasvícení a zkušenosti jdou na výsledku velmi dobře znát.
Veškeré fotografie a informace o Vaší nemovitosti zkompletujeme a zahrneme do tištěné brožury, kterou obdrží každý návštěvník na osobní prohlídce. Součástí prezentace nemovitosti je vždy i její dispoziční plánek, který zahrnuje rozmístění a rozlohu jednotlivých místností domu, bytu či kanceláře. Díky němu si případný zájemce dokáže udělat komplexní obrázek a získá základní přehled o dispozici nemovitosti.

5. Ty nejlepší videoprohlídky – jedině s realitní agenturou R21.

Máme svůj Youtube kanál, tak nezapomeňte odebírat!
Samozřejmou součástí propagace každé nemovitosti jsou v dnešní době videoprohlídky. Ty pro Vás v realitní agentuře R21 připravujeme s jediným cílem – ohromit, nadchnout, upoutat divákovu pozornost natolik, aby vzbudila zájem o osobní prohlídku. Snažíme se, aby naše videoprohlídky nezapadly v šedi ostatních, aby měly jiskru a náboj, byly zajímavé, poutavé, místy třeba i vtipné, a využíváme k tomu veškeré dostupné prostředky.

6. Homestaging – v realitní agentuře R21 umíme zvýšit atraktivitu Vaší nemovitosti, můžete se přesvědčit na vlastní oči.

Homestaging – dnes již nepostradatelná služba, která dokáže navýšit cenu nemovitosti až o 13 %. Jak vypadá homestaging v praxi? Nejdříve je nutné nemovitost vyklidit a uklidit – všechny zbytečné a rušivé předměty musí pryč, vše co by mohlo zkazit první dojem návštěvníků. Následuje přeměna na útulný domov, kancelář či chalupu. Dovezeme menší nábytek, barevně sladěné doplňky a dekorace, vše rozmístíme, nadesignujeme a připravíme pro dokonalou prezentaci Vaší nemovitosti. V konečném výsledku totiž záleží i na nejmenším detailu.

7. Virtuální prezentace a vizualizace nemovitostí s realitní agenturou R21

Jsme inovativní, otevření novým způsobům prezentace a využívání moderních technologií na trhu s nemovitostmi. 3D Virtuální prohlídky, Virtuální home staging či fotorealistické vizualizace pro nás nejsou žádný problém. Díky virtuální realitě si poradíme i v případě, pokud Vaše nemovitost ještě není dokončená a připravena k prezentaci.

8. V realitní agentuře R21 se postaráme o reklamu Vaší nemovitosti na všech dostupných kanálech.

Jedním z hlavních nástrojů je samozřejmě Facebook a Instagram. V dnešní době už si to bez reklamy na sociálních sítích ani neumíme představit. Jsou naším oblíbeným kanálem pro prezentaci nemovitostí. Snažíme se naplno využívat dostupné marketingové funkce, abychom udeřili na ty správné cílové skupiny. 
Pokud to situace a charakter nemovitosti vyžaduje, jsme schopni zajistit i vhodnou doménu a vytvoření webových stránek nemovitosti s veškerými náležitostmi a informacemi.
V R21 se postaráme i outdoorovou reklamu – bannery, plakáty, billboardy a další. Vybereme ten správný typ a zajistíme pronájem venkovní plochy i její náplň.

9. Realitní agentura s doplňkovými službami na míru.

Nemáte rádi úředničinu, nevyznáte se ve všem tom papírování okolo prodeje? Zajistíme pro Vás, poradíme, doporučíme…

Průkaz energetické náročnosti nemovitosti  

Jedna z povinných náležitostí a součástí ochrany spotřebitele, která, zvláště v poslední době, výrazně nabyla na významu. Realitní agentura R21 pro Vás zajistí odborný energetický posudek nemovitosti, díky němuž získají případní zájemci ucelený přehled o nákladech na její provoz. 

Prověření spolehlivosti nájemníků pro Vaši nemovitost

Známe přání našich klientů a víme, co je pro ně důležité. V realitní agentuře R21 Vám pomůžeme najít pro Vaši nemovitost spolehlivé nájemníky a využijeme k tomu všech dostupných zdrojů. Potenciální nájemníky našich klientů podrobujeme prověrce ve veřejně dostupných rejstřících dlužníků, v centrální evidenci exekucí, insolvenčním rejstříku i v registru pohledávek. 

Odhad tržní ceny nemovitosti

Tržní cena nemovitosti odpovídá přibližné ceně, za kterou lze obdobnou nemovitost momentálně na realitním trhu prodat. Realitní agentura R21 zajistí pro Vaši nemovitost odborného odhadce, který na základě podrobné analýzy provede znalecký posudek a určí reálnou hodnotu Vaší nemovitosti na trhu. 

Realitní agentura R21 Vám pomůže s výběrem vhodného daňového poradce

K prodeji, pronájmu či koupí nemovitosti se vážou daňové povinnosti, které mnohdy nejsou jednoznačné a jednoduché. Daňová legislativa je velmi proměnlivá, proto nikdy neuděláte chybu, když se v této oblasti obrátíte na odborníka – daňového poradce, který Vám s těmito nepříliš oblíbenými povinnostmi pomůže. 

Zajištění vyklizení nemovitosti

Ať už prodáváte či kupujete nemovitost, která je plná starých a nepotřebných věcí, obraťte se na realitní agenturu R21, pomůžeme Vám obstarat a zorganizovat její vyklizení a následnou likvidaci nežádoucího vybavení.

Pojištění nemovitosti

Jak už to v životě bývá, jsou věci, které neovlivníte, nenaplánujete a nemůžete předvídat. Pro tyto případy je tu pojištění Vašeho majetku. Požár, povodeň, sesuv půdy, výbuch, úder blesku – tyto a další události už Vám nebudou rušit spaní, pokud se obrátíte na ty správné osoby. Realitní agentura R21 Vás pomůže nasměrovat a zajistit tak pro Vás a Vaši nemovitost ideální kombinaci pojištění na míru. 

10. Realitní agentura R21 myslí na budoucnost

Vše co v R21 děláme, děláme s myšlenkou na ekologii a šetrnost k životní prostředí. Od vizitek z bramborových slupek, přes tzv. „zero waste“ smlouvy, které se zásadně snažíme podepisovat pouze elektronicky, až po vlastní developerské projekty, kde upřednostňujeme nízkoenergetické a pasivní stavby zahrnující alternativní – udržitelné zdroje energií.  Patří to k základním pilířům naší firemní filosofie a provází nás na každém pracovním kroku.

Tak co? Stále váháte, nebo už máte jasno? Zaujalo Vás něco konkrétního v našem článku, nebo byste se chtěli na něco doptat? Realitní agentura R21 je tu pro Vás, neváhejte se na nás obrátit.
 

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?