Táhne Vás to do města?

Jste znudění venkovským životem? Zdá se Vám, že jste odříznuti od civilizace? Chcete zažít městský styl života se vším všudy?

Snad největší výhodou bydlení ve městě je, že to máte všude blízko. A pokud se Váš cíl nachází náhodou na druhé straně města, nemusíte zoufat. Rychle se tam dostanete městskou dopravou. Na vesnici tuto výhodu nemáte. Pokud máte štěstí, jede do města jeden autobus či vlak za hodinu. A pokud nebydlíte zrovna u zastávky, cesta do města Vám může trvat i přes hodinu. To je pak radost, když autobus nestihnete.

Pokud se rádi scházíte s přáteli, ve městě najdete celou paletu podniků, které stojí za to. Či už klidné restaurace s výborným jídlem nebo rušnější bary a kluby, kde se vyřádíte. Každý si najde něco pro sebe. Vesnický společenský život se většinou soustředí v pouhé jedné hospodě se stálou klientelou. Takovýto styl určitě není pro každého, některým však vyhovuje.

Upřednostňujete-li rodinný styl života, nestojí Vám nic v cestě. Ve městě najdete hromadu možností, jak strávit čas s dětmi. Během školního roku máte také větší výběr zájmových kroužků, kde můžete své ratolesti přihlásit.

Určitě také oceníte anonymitu. Ve městě nikdo nebude řešit, co jste měli na sobě u vynášení odpadků, kdo u Vás byl o víkendu na návštěvě nebo že jste ještě neposekali trávník. Ano, občas se na Vás v tramvaji někdo podívá tázavým pohledem a sousedka bude kontrolovat každý Váš příchod a odchod. Je ale snad nemožné, aby na druhý den celé město vědělo, co jste měli k obědu.

 

Každý upřednostňujeme jiný životní styl, protože nám vyhovuje něco jiného. Rozhodli jste se pro změnu? Není problém. Ozvěte se nám, ochotně Vám poradíme, pomůžeme s prodejem domu či hledáním bytu. Společně najdeme to nejlepší řešení právě pro Vás.

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21
  • Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?

    Nedávno jsme si připomněli rok od vpádu Ruska na Ukrajinu. Tato invaze otřásla celým světem, včetně s energiemi. Na počátku roku 2022 se tak rozjela velká energetická krize, se kterou se nějakým způsobem vyrovnáváme doteď.

    : Energie – jak zahýbou s cenami nemovitostí?